SUPER SANDWICH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 17:15 Super lang gewacht op ons eten, die ik extra vroeg had besteld! Toen ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef kreeg ik een chagrijnige en bijdehante vrouw aan de telefoon!
24 nov 2022 om 9:11 Bezorging kwam veel later dan afgesproken. Na gebeld te hebben werd er een tijd gezegd en ook die werd niet gehaald. Laatste keer dat wij als bedrijf hier bestellen. Brood is prima maar daar kan ook weinig aan mis gaan.
23 nov 2022 om 15:09 De witte boterhammen helaas niet meer zo lekker vers en niet meer zo super groot als altijd was. Daar bestelde ik hier toch wel voor. Heel raar, het voelde net als bijv maisbrood, zonde dat dat moest veranderen. De rest was lekker vers zoals gewend.
14 okt 2022 om 14:31 50 min te laat mijn broodjes gekregen, hierdoor waren de broodjes ook koud. Ik bestel hier nooit meer broodjes
14 okt 2022 om 14:23 Veel te laat zonder bericht. Gewenste bezorgtijd 12:15, bevestigde bezorgtijd 12:55, daadwerkelijke bezorgtijd 13:40. Geprobeerd telefonisch contact proberen te zoeken maar super sandwich was onbereikbaar.
8 okt 2022 om 14:41 Rond 12:30 broodjes besteld, pas om 14:30 broodjes binnen gehad. Ik vond ze niet echt geweldig.. Ik bestel hier nooit meer..
7 sep 2022 om 14:50 Bezorging altijd te laat maar club en PK altijd "te" lekker.
24 jun 2022 om 15:36 Super!
24 mei 2022 om 14:00 Eten is super lekker! Bezorging klopt niet met de aangegeven tijd duurde gemakkelijk 30 min langen.
30 apr 2022 om 14:23 Kleine porties en erg lange bezorgtijd. Er werd gezegd dat dit door Thuisbezorgd kwam, maar uiteindelijk stond er een eigen bezorger voor de deur..
23 apr 2022 om 15:18 We moesten echt veel te lang wachten, dit kan efficiënter.
8 apr 2022 om 16:34 1 uur later bezorgd dan afgesproken tijd!