SUPER SANDWICH

SUPER SANDWICH Niet zomaar een broodje...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 15:36 Super!
24 mei 2022 om 14:00 Eten is super lekker! Bezorging klopt niet met de aangegeven tijd duurde gemakkelijk 30 min langen.
30 apr 2022 om 14:23 Kleine porties en erg lange bezorgtijd. Er werd gezegd dat dit door Thuisbezorgd kwam, maar uiteindelijk stond er een eigen bezorger voor de deur..
23 apr 2022 om 15:18 We moesten echt veel te lang wachten, dit kan efficiƫnter.
8 apr 2022 om 16:34 1 uur later bezorgd dan afgesproken tijd!
4 mrt 2022 om 15:13 Het eten was heerlijk, iets te vroeg bezorgd (waar we erg blij mee waren!) en de ingredienten waren vers en smakelijk. Het enige wat we misten, waren wat servetjes.
4 feb 2022 om 16:01 Helaas is bezorging op vrijdagen vrijwel altijd een teleurstelling, dit keer 40 minuten na de afgesproken tijd. Gelukkig maken de heerlijke PK, club en alaska dat gevoel ook altijd weer goed.
4 feb 2022 om 15:03 Eten was lekker jammer dat we zo lang moesten wachten, verder hele aardige mensen.
31 jan 2022 om 9:39 Broodjes waren drie kwartier te laat, volgens eigen bezorgtijd. Toen de broodjes werden geleverd waren het ook nog eens de verkeerde. Helaas was niemand telefonisch bereikbaar om dit door te kunnen geven. Of geen gehoor of er werd niet opgenomen.
20 jan 2022 om 20:51 Bezorging was een half uur te laat. Daarnaast moesten we de bestelling zelf beneden in ons gebouw ophalen, wat jammer is. Kwaliteit van het eten was, zoals altijd, goed
18 jan 2022 om 15:05 Heerlijk, zoals altijd.
14 jan 2022 om 14:22 Broodjes zijn altijd erg lekker. Maar als je om 11.00 uur kan kiezen voor bezorgtijd 12.15 uur, vervolgens bevestiging krijgt dat het (pas) om 13.05 uur bezorgd kan worden en het er dan vervolgens om 13.45 uur pas is, is dat echt niet okay.