SUPER SANDWICH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 15:30 T eten is super maar bezorging veel te laat, had 12.15 gevraagd daar word 12.45 van gemaakt en uiteindelijk 13.30 bezorgd, erg jammer
18 jan 2023 om 20:00 De constante kwaliteit van de PK is bewonderenswaardig.
13 jan 2023 om 15:19 Besteld voor 12:15 met het idee dat het met de lunch hier zou zijn. Dat was ook dus toppie
24 dec 2022 om 8:24 Eten kwam een uur na de afgesproken tijd, zonder bericht, zonder excuses.
23 dec 2022 om 14:36 Eten is goed maar vanwege het extreem lange wachten en niks laten weten 1 ster
16 dec 2022 om 15:11 Het is dat jullie broodjes zo lekker zijn dat ik er wel op wacht, Om 9:30 bestelt voor 12:30 en werd om 13:30 geleverd. Maakt niet veel uit maar was een grotere bestelling en alle collega's kwamen bij mij zeuren
14 dec 2022 om 14:33 Gevraagd om bezorging om 12:15 uur. Om 13:00 uur gebeld dat dit niet mogelijk was en dat het nog een uur kon duren. Vervolgens zelf opgehaald; bestelling zou om 13:15 uur gereed zijn, dit was niet het geval. Uiteindelijk om 13:30 uur gereed.
14 dec 2022 om 14:22 Klanten in de rij voor de zaak hebben blijkbaar meer prioriteit dan vooraf betaalde bestellingen met bezorging waar je ook nog extra voor betaald. Pas een half uur na geselecteerde levertijd werd ik ingelicht dat het nog een uur kon duren. Onzin.
2 dec 2022 om 14:33 Broodjes waren heerlijk. We hebben alleen echt heel lang moeten wachten. Het was vast heel druk :)
25 nov 2022 om 17:15 Super lang gewacht op ons eten, die ik extra vroeg had besteld! Toen ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef kreeg ik een chagrijnige en bijdehante vrouw aan de telefoon!
24 nov 2022 om 9:11 Bezorging kwam veel later dan afgesproken. Na gebeld te hebben werd er een tijd gezegd en ook die werd niet gehaald. Laatste keer dat wij als bedrijf hier bestellen. Brood is prima maar daar kan ook weinig aan mis gaan.
23 nov 2022 om 15:09 De witte boterhammen helaas niet meer zo lekker vers en niet meer zo super groot als altijd was. Daar bestelde ik hier toch wel voor. Heel raar, het voelde net als bijv maisbrood, zonde dat dat moest veranderen. De rest was lekker vers zoals gewend.